За кого е предназначена: Всяко събитие е строго индивидуално и изисква специфична подготовка. За да бъдете различни, за да покажете своята иновативност и да очаровате гостите си със своя избор, можете да разчитате на нашата професионална подкрепа и консултация.

Описание Изграждане на еспресо бар с професионални кафемашина и кафемелачка, 1 професионален бариста, приготвяне на 150 напитки /еспресо,филтър кафе, капучино/, консумативи – картонени чаши, мляко, захар на пакетчета.
Продължителност: 1 работен ден/ 8 часа
Място на провеждане: можем да осигурим кафе кетъринг във всяка точка на България. Цените на транспортната услуга са както следва: за София – безплатно, за страната – 0.40 лв./км.
Адрес:  на клиента
Организатор: Асоциация на българските баристи


За изготвяне на индивидуална оферта, моля свържете се с нас


* Молим да се има предвид, че при запитване, ако клиентът желае, осигуряваме брандиране на кафетерията (лого на облеклото, чашите, на щанда), като се заплаща допълнително.

Напишете отзив

Please login or register to review

Кафе пауза - до 50 човека

  • 549,00 лв.


Свързани продукти

Кафе пауза - до 100 човека

Кафе пауза - до 100 човека

За кого е предназначен: Всяко събитие е строго индивидуално и изисква специфична подготовка. За да ..

799,00 лв.

Кафе пауза - до 250 човека

Кафе пауза - до 250 човека

За кого е предназначен: Всяко събитие е строго индивидуално и изисква специфична подготовка. За да ..

1 199,00 лв.

Кафе пауза по запитване

Кафе пауза по запитване

Услугата на DABOV Specialty Coffee – кафе кетъринг, предлага индивидуални решения за всеки клиент. С..

0,00 лв.

Етикети: кафе кетъринг, кетъринг, събитие, кафе, бариста

Най-нови публикации - Всички публикации

Доня Илеана Коста Рика отново в DABOV Specialty Coffee
Много сме щастливи да споделим с вас възможността да пием чаша от новата реколта на Коста Рика – Доня Илеана. Както вече някои от вас помнят, през 2015г, закупихме цялата реколта на фермата от 590кг. Сега, две години по-късно, кафето е отново финалист и тази година на международния конкурс Cup of Excellence, където получи 88.24 точки от общо 100. Ние, от DABOV Specialty Coffee, сме много радостни, защото успяхме за втори път да се преборим сред многото компании на аукциона и да го спечел..

За да Ви предложим Specialty Coffee изживяване...

За да Ви предложим Specialty Coffee изживяване, избрахме да купуваме зелено Specialty Coffee, което да печем в една от най-добрите пекарни, използвани от пекарите на Specialty Coffee по целия свят. Машината, в която печем, е на немската фирма "Probat". Капацитетът на едно изпичане е 12 кг., което я прави максимално полезна на пекарите на SpecialtyCoffee, тъй като понякога не е възможно да закупим количество по-голямо от  30 кг. Това са специални реколти от кафета, които производителите продават само на одобрени предварително пекари.

Кафетата DABOV Specialty Coffee се избират след многобройни дегустации, както на място, така и в нашата лаборатория. Първоначално се тества зеленото кафе,което се изпича на различни нива и се дегустира няколко пъти по няколко различни метода.

За качеството на зеленото кафе отговаря Йордан Дъбов,който пътува всяка година до страните производителки, където избира партидите и договаря условията. Йордан Дъбов е и международен съдия на конкурса Cup of Excellence, което му дава възможност да дегустира многобройни партиди кафе годишно.

Изборът на зелено кафе, Йордан Дъбов прави, след като се запознае на място с производителите, с технологията на обработка на кафето, с начина на съхранение и транспортиране и най-накрая с вкусовия профил на различните партиди кафе.