Защо поне веднъж трябва да опитам Калибус Ла Сиера?

Защо поне веднъж трябва да опитам Калибус Ла Сиера?

Някога опитвал ли си истински специално кафе?


Кафе, което идва от толкова далечна, екзотична страна?


И кафе, което ще те пренесе далеч от ежедневието?


Нещо необкновенно и строго завладяващо?


Прясно изпечено от нашата пекарна DABOV Specialty Coffee, с неустоим силен аромат....


Това е Калибус Ла Сиера от сорта Гейша...


...Идващо от Гватемала и специално за теб този месец на промоционална цена.


А на въпроса „Защо поне веднъж трябва да опитам Калибус Ла Сиера?“ ще отговорим, че сега имаш редкия шанс да пиеш кафето, спечелило най-престижния международен конкурс Cup of Excellence 2016, Гватемала. Да пиеш кафе-номер 1, това е наистина рядко срещана възможност. При това изпечено от единствената пекарна за специално кафе в България – DABOV Specialty Coffee.


За да бъде налично в България, кафето Калибус Ла Сиера е преминало през тежък онлайн търг. Нашата компания успява да спечели надпреварата с Япония и Кореа. Това е истинска победа предвид мащабите на нашата страна. Не можем да бъдем сигурни, че отново ще се случи. Уникално рядка възможност е да притежаваме този ценен сорт, пропътувал хиляди километри, за да бъде изпечен тук. Завладяващ аромат, плътен вкус... Не може да бъде описано с думи.


Затова избрахме Калибус Ла Сиера да бъде кафе на месец май. Възползвай се сега от невероятното намаление от 15% и отпий от кафето на победата.


Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

Аеропреса

Аеропреса

Аеропреса за приготвяне на кафе.Начин на употреба:1. Извадете буталото и капачето на корпуса, сложет..

99,00 лв.

Поло с яка DABOV Specialty Coffee Rock'n'roll

Поло с яка DABOV Specialty Coffee Rock'n'roll

Брандирано поло с яка в различни цветове.Материал: памукЦвят: черен, бялРазмери: S, M, L, XL, XXL..

24,90 лв.

КАФЕ НА МЕСЕЦ МАЙ 2017 - Победител на СОЕ - Гватемала 2016 No 1 - Калибус Ла Сиера 200.8 г

КАФЕ НА МЕСЕЦ МАЙ 2017 - Победител на СОЕ - Гватемала 2016 No 1 - Калибус Ла Сиера 200.8 г

Освежаващо кафе с лимонадена сладост, с нотки на нектарина, лимон и праскова. В чашката се усе..

78,00 лв.

Свързани статии

Ел Салвадор, Лос Пиринеос е вече при нас!
Новата партида кафе от фермата на Жилберто Бараона е вече при нас. Дългоочаквото елсалвадорско кафе пристигна преди броени дни. Неговото изпичане вече започна в специалната пекарна на DABOV Specialty Coffee и очакваме всеки момент да бъде налично и в нашия шоурум на ул. Любен Каравелов 58. След намирането на правилния профил на изпичане.... Жилберто Бараона предлага всеки път различни по вкус реколти кафе, като показаните резултати са винаги положителни. Oсновните отглеждани от него сортове са бурбон и пакамара. Той успява да култивира и експериментира със сортове ка..
Йордан Дъбов отново заминава за Коста Рика!
Йордан Дъбов отново заминава за Коста Рика! COE Коста Рика 2017 ще се проведе от 23 до 26-и май в столицата Сан Хосе Престижният международен конкурс Cup of Excellence започна и тази година. В момента той се провежда в Хондурас и Гватемала. А ние от DABOV Specialty Coffee се чувстваме истински удовлетворени, че притежаваме уникално редки и специални партиди кафе именно от Гватемала – страната, която роди второто най-добро кафе в света за изминалата година, оценено с 92,09 точки от 100 възможни. Миналата година след изтощителен аукцион, ние от DABOV Specialty Coffee успяхме..
DABOV Specialty Coffee вече и в Hombry Shop, Синеморец!
DABOV Specialty Coffee има удоволствието да ти представи уникалния черноморски магазин – Hombry Shop. Ще го откриеш не къде да е, а в Синеморец. Като казваме Синеморец, няма как да не си представяме безкрайната синева на южното ни Черноморие.Традиционно, в Hombry Shop ще намериш крафт питиета, даващи разнообразие от бира и вино. Изключително подходящи за летния сезон. Като ценител на висококачествените напитки, Hombry Shop освен хубави алкохолни питиета вече предлага и хубаво, специално кафе. А именно DABOV Specialty Coffee.Тази година официалното откриване на Hombry Shop ще б..
Журито на COE 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители
Журито на Cup of excellence 2017 Коста Рика обяви кафетата-победители Йордан Дъбов се завърна от Коста Рика след участието си от 23 до 26 май в престижния международен конкурс Cup Of Excellence 2017. Той е единствения европейски съдия измежду 22ма международни съдии. Освен него, състават на журито се допълва от двама американци и един новозенландец, като останалата част се заема от представители на Япония и Кореа. Всички кафета, достигнали до финала се оценяват по цвят на изпичане, аромат, дефекти, чистота на чашата, сладост, киселинност, усещане при отпиване, вкус, послевкус..

Коментари към "Защо поне веднъж трябва да опитам Калибус Ла Сиера?"