Домашно еспресо оборудване, с което перфектното еспресо е възможно дори в домашни условия. Комплектът включва всички най-важни аксесоари, необходими за приготвяне на кафе напитки:


Висококачествена полуавтоматична кафемашина с красив дизайн, с меден бойлер с капацитет от 1.5 литра. Megacrem Office Leva е с един бойлер, стимъри за пара и гореща вода, PID контрол (за регулиране на температурата) и други.


Mahlkoenig е световен лидер на пазара за професионални кафемелачки. Компактна и лесна за употреба, Vario Home е идеалният избор за домашна кафемелачка. 

  • ЕДНОГОДИШНА ДОСТАВКА НА КАФЕ ПО 1 кг- в началото на всеки месец, ще Ви доставяме по 1кг кафе от "Кафе на месеца"


Тамперът е изключително красив и удобен за употреба, изработен от висококачествн метал. Предпочитан е от професионални баристи и любители.


Най-добрата грижа за твоята еспресо машина. Концентрираната формула елиминира утайките в групите и клапаните на машината. Препаратът е неразделна част от ежедневния режим на почистване. Пяната и разтворимостта са в перфектен баланс за оптимален резултат при почистване. Urnex е сертифициран продукт за обработка на метални повърхности.


Незаменим аксесоар при приготвянето на млечни кафе напитки. Изработена от неръждаема стомана, с капацитет от 350 мл., идеална за приготвяне на капучино и лате арт.

  • 1 кг. пакет кафе "Coffee Religion"


Чаши от висококачествен порцелан, запазващ дълго време температурата на напитката.

Можеш да се възползваш от безплатна профилактика на машината до една година след закупуване на пакета. Единственото условие е да я донесеш при нас.

Напишете отзив

Please login or register to review

Еспресо оборудване “Espresso at Home - Easy” С ЕДНОГОДИШНА ДОСТАВКА НА "КАФЕ НА МЕСЕЦА" ПО 1 кг

  • Код на продукта: 59067
  • Наличност: В наличност
  • 5 299,00 лв.
  • 3 550,00 лв.


Етикети: професионално кафе оборудване, кафе, еспресо, приготвяне на кафе, приготвяне на еспресо